Trainingen


Over de WordPress content management trainingen van FWD Webdesign

Vanaf 2014 zijn wij begonnen met het verzorgen van diverse WordPress trainingen en bijeenkomsten. Tevens zodat onze klanten zelf de inhoud van de website kunnen aanpassen na oplevering. Vanaf begin 2017 bieden wij ook trainingen voor kleine en middelgrote groepen op onze eigen locatie. Trainingen zijn zelfs al individueel te volgen en lopen tot groepen van +- 16 man/vrouw.

Gezien de diversiteit in vragen naar WordPress hulp en ondersteuning, is ons aanbod in WordPress training groot. Zo kun je beginnen met de algehele basis (inloggen, pagina’s en berichten aanmaken, etc), een stap verder is het beheren van je webwinkel of installeren van plugins en uiteraard kun je nóg een stap verder en zelf je WordPress website bouwen / het thema ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en of jouw vraagstuk ook behandeld kan worden? Laat het ons weten.

  • Training vanaf de absolute basis tot expert-niveau
  • Persoonlijke begeleiding tijdens trainingen
  • Trainingen kunnen plaatsvinden op locatie
  • Trainingen op verzoek (onderwerp) zijn bespreekbaar
  • Van individuele trainingen tot middelgrote groepen

Klein en middelgrote groepen

WordPress trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Houd rekening met middelgrote groepen tot 10 personen.

Diverse locaties

Trainingen kunnen plaatsvinden Rotterdam, maar ook op locatie van jouzelf. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je geen reistijd kwijt bent voor jou en je collega’s.

Van basis tot expert

Trainingen worden gegeven op het niveau dat jij wilt. Voorafgaand aan de training kun je aangeven welke onderwerpen je graag behandeld wilt hebben en toetsen we het niveau.

Call Now ButtonNeem contact met ons op!