Webpakketten

Een website moet de uitstraling van uw onderneming versterken. Hierbij kan een website informatief van aard zijn maar kunnen ook er ook delen worden ingericht voor transacties met uw klanten. Wij hebben een aantal pakketten opgesteld van een eenvoudige website tot een meer geavanceerde website.
Aan de hand van deze webpakketten krijgt u een compleet beeld van wat u ongeveer kunt verwachten en wat de kosten zijn voor een dergelijke website. U heeft zo een richtprijs voor een website en aan de hand van uw wensen kan dit nog verder worden aangepast of worden uitgebreid met voor u ontwikkelde functionaliteiten.
Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Webpakket STANDARD
Voor dit pakket ontwikkelen wij een uitgebreidere website waar ruimte is voor diverse functies. De website zal grafisch worden vorm gegeven.
De contentvulling zal door ons worden verzorgd.
U kunt u website voorzien van een nieuwsmodule zodat u zelf snel nieuwsitems kunt toevoegen en beheren.
Andere voorbeelden zijn offertemodule, downloadmodule,
dynamische pagina’s voor productinformatie en imagemodules.
Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Webpakket PREMIUM (MET WEBSHOP)
Bij dit pakket krijgt een volledig zelf onderhoudbare responisve website opgeleverd. Middels een geavanceerd CMS (Content Management Systeem) kunt u zelf uw pagina’s en foto’s beheren. Middels een webshop kunnen uw uw producten worden aangeboden. Met een gebruikersvriendelijke interface kunt u zelf de content van uw pagina’s bepalen en de voor uw ontwikkelde functies beheren. Wij maken u wegwijs met de werking van het CMS en hoe u de pagina kunt indelen en voorzien van content.
Vraag vrijblijvend een offerte aan >>